ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague – Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη «αυτοκτονία» - Η κατάρα συνεχίζεται! (videos+photos)

Euroleague – Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη «αυτοκτονία» - Η κατάρα συνεχίζεται! (videos+photos)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, αλλά η Ζαλγκίρις ολοκλήρωσε το ματς με σερί 9-0 και πήρε μια σπουδαία νίκη (81-79) στη μάχη για τα playoffs - Μοιραίος ο Κώστας Σλούκας, ήρωας ο Τόμας Ουόκαπ

Απίστευτη «αυτοκτονία» από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν καθοριστικό βήμα για την παρουσία τους στην πρώτη οκτάδα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με ρεσιτάλ έξω από τα 6μ75 μετέτρεψαν το 67-60 σε 72-79, ωστόσο τα έκαναν... μούσκεμα στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο ΜακΚίσικ έχασε... πέναλτι και την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, στέλνοντας τη διαφορά στο +9, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα η Ζαλγκίρις να ισοφαρίσει σε 79-79!

Ακόμα κι έτσι, όμως, η ελληνική ομάδα είχε την τελευταία κατοχή στα χέρια της και 21'' για να πετύχει το καλάθι της νίκης, ωστόσο ο Τόμας Ουόκαπ έκλεψε την μπάλα από τον Κώστα Σλούκα και με καλάθι 0.9'' πριν το τέλος έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Η... κατάρα του Κάουνας συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε την έκτη συνεχόμενη ήττα του εκεί. Παράλληλα, αυτή ήταν η δεύτερη φετινή από τη Ζαλγκίρις, την οποία δεν θέλει πλέον σε καμία ισοβαθμία.

Εικόνες από το ματς

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 45-44, 63-60, 81-79

Τα στατιστικά της Ζαλγκίρις

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στα ύψη η αγωνία - Τι θα φέρει το άνοιγμα Γυμνασίων - Λυκείων