ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΟΚ: Ο Παπανικολάου πήρε το χρίσμα από Βασιλακόπουλο

ΕΟΚ: Ο Παπανικολάου πήρε το χρίσμα από Βασιλακόπουλο

Ο Άγγελος Παπανικολάου θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΕΟΚ, στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Ο Άγγελος Παπανικολάου θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΕΟΚ, στις επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας, καθώς πήρε το χρίσμα από τον νυν πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Με ένα νέο πρόσωπο να ηγείται, αλλά με εμπειρία και διάθεση για προσφορά στο μπάσκετ, καθώς υπηρετεί το άθλημα τα τελευταία χρόνια, ο ιατρός στο επάγγελμα και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι η καλύτερη επιλογή, προκειμένου η ΕΟΚ να κερδίσει την «μάχη» των εκλογών έναντι των δυο άλλων υποχηφίων Βαγγέλη Λιόλιου και Παναγιώτη Φασούλα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση από την πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος βγάζει μπροστά στην επόμενη ημέρα, έναν νέο και άφθαρτο παράγοντα που προσφέρει στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα ονόματα (θα υπάρχουν και πρώην αθλητές) που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΕΟΚ, στο οποίο αναμένεται να υπάρχουν ακόμη παράγοντες νέοι επίσης με προσφορά όπως ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, που έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Σπάρτης, αλλά και Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Πηγή: Onsports.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Δείτε πότε «ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις

Ροή Ειδήσεων