ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα έσοδα - Top-10 αξίας 558.000.000!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα έσοδα - Top-10 αξίας 558.000.000!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των παικτών του ΝΒΑ, με τα περισσότερα έσοδα τη φετινή χρονιά.

Ο «σταρ» των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στην έκτη θέση της σχετικής λίστα που δημοσίευσε το «Forbes», έχοντας συνολικά έσοδα 49.000.000 δολαρίων. Σε αυτά υπολογίζονται τα χρήματα που είναι να λάβει βάσει του συμβολαίου του, συν όλες τις χορηγικές συμφωνίες ή επενδύσεις του. Για παράδειγμα ο Γιάννης παραχώρησε τα δικαιώματα στη Disney για τη δημιουργία ταινίας που θα αφορά στη ζωή του.

Μολονότι ο κορονοϊός έχει πλήξει και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου οι αγώνες διεξάγονται σε άδεια γήπεδα. Αυτό θα φέρει «ψαλίδι» στα συμβόλαια των παικτών ύψους 20%, ωστόσο τα «μεγάλα» ονόματα της λίγκας λαμβάνουν μεγάλα ποσά από τις χορηγικές συμφωνίες με εταιρίες ένδυσης ή παπουτσιών. Ορισμένοι μάλιστα κάνουν τις δικές τους επενδύσεις, έχοντας εταιρίες παραγωγής των συγκεκριμένων ειδών.

Το «Forbes», λοιπόν, γνωστοποίησε τη λίστα με τους παίκτες με τα περισσότερα έσοδα το 2021, με τη συνολική αξία του Top-10 να φτάνει τα 558.000.000 δολάρια!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Συναγερμός στους λοιμωξιολόγους - Δεν πάνε καλά τα πράγματα