ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Chat Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Live Chat Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Παρακολουθήστε ζωντανά στο Onsports την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά από από πολυήμερη αποχή από τα παρκέ είναι έτοιμοι να επιστρέψει στη δράση ψάχνοντας το διπλό στο Βερολίνο.

Την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πάτησε παρκέ το ημερολόγιο έγραφε 5 Φεβρουαρίου. Το βράδυ εκείνο οι «πράσινοι» επικρατούσαν του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έδειχναν να βρίσκονται σε... τροχιά.

Ο κορονοϊός, όμως, είχε άλλα σχέδια για την ομάδα του Όντετ Κάτας, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να μείνουν για μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων και από το Φάληρο και έπειτα να μην έχουν ξαναδώσει επίσημο παιχνίδι. Σε λίγη ώρα, όμως, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στη δράση.

Στην... παραζάλη της μεταγραφής και της υποδοχής του Μάριο Χεζόνια, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο... αγαπημένο του Βερολίνο από την Άλμπα και θέλει να δείξει πως τα προβλήματα της τελευταίας περιόδου δεν τον επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό.

Το έργο του Παναθηναϊκού και του προπονητή του γίνεται ακόμα δυσκολότερο από το γεγονός πως στην Αθήνα έχουν μείνει οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Λεωνίδας Κασελάκης, με τον Ισραηλινό τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την αναμέτρηση στο live chat του Onsports.gr