ΜΠΑΣΚΕΤ

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Δύο χρόνια χωρίς τον «τυφώνα» (videos+photos)

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Δύο χρόνια χωρίς τον «τυφώνα» (videos+photos)

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ήταν 19 Μαρτίου 2019 όταν η οικογένεια Γιαννακόπουλου, η ελληνική κοινωνία, ο επιχειρηματικός και αθλητικός κόσμος και φυσικά η οικογένεια του Παναθηναϊκού, βίωσαν μια ακόμα μεγάλη απώλεια.

Αυτή του Θανάση Γιαννακόπουλου. Του ανθρώπου που ήταν πάντα στο πλευρό του πατριάρχη της οικογένειας, Παύλου, βοηθώντας από τη δική του πλευρά τα μέγιστα για να δημιουργηθεί τόσο μια «αυτοκρατορία» στον κόσμο του επιχειρείν, αλλά και μια παντοκρατορία στο χώρο του αθλητισμού, αυτή του Παναθηναϊκού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931, δυο χρόνια μετά τον αδερφό του Παύλο, και δραστηριοποιήθηκε μαζί του στις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ ήταν πάντα στο πλευρό του πατριάρχη της οικογένειας Γιαννακόπουλου και σε ό,τι είχε να κάνει με τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό.

Η ενασχόλησή τους, άλλωστε, με τον αθλητισμό άρχισε από πολύ νωρίς, από τα παιδικά τους χρόνια. Το ποδόσφαιρο το χρησιμοποίησε ο πατέρας των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, για να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους δυο έτσι ώστε να αριστεύσουν στο σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων