ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκλονιστικές εικόνες στην κηδεία του Ντούντα - Ο Ομπράντοβιτς σήκωσε το φέρετρο

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Συγκλονιστικές εικόνες στην κηδεία του Ντούντα - Ο Ομπράντοβιτς σήκωσε το φέρετρο
Youtube: Objektiv TV

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Σέρβος προπονητής. Το «παρών» στην κηδεία του στο Βελιγράδι έδωσαν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Βασίλης Σπανούλης αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ και η Σερβία, μετά τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο «Σοφός» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών την Πέμπτη (16/9) σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου είχε εισαχθεί με πρόβλημα στον πνεύμονα.

Η κηδεία του «Ντούντα» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/09) στις 13:00 (ώρα Ελλάδας, 12:00 τοπική ώρα) στο Βελιγράδι. Το «παρών» έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, κουμπάρος και επιστήθιος φίλος του εκλιπόντα, αλλά και οι Δημήτρης Ιτούδης, Βασίλης Σπανούλης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές.

Σπαρακτικές οι στιγμές κατά τη μεταφορά της σωρού του από την εκκλησία, με τον κουμπάρο και φίλο του Ζέλικο Ομπάντοβιτς να είναι ένας από εκείνους που σήκωσαν το φέρετρο του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Βέβαια, το «παρών» έδωσαν και μεγάλοι αστέρες του μπάσκετ στην γειτονική χώρα, αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν οι Βλάντε Ντίβατς, Σάσα Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Νίκολα Πέκοβιτς, Σβέτισλαβ Πέσιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Βλάντε Τζούροβιτς, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Ντίνο Ράτζα, Μάρκο Κέσελι, Νέναντ Κρστιτς, Πέρο Άντιτς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Σήκωσαν όπλα οι Τούρκοι – «Έπεσε ξύλο» από τα ελληνικά μαχητικά

Πάτρα: Τι έδειξε ο νευρολογικός έλεγχος για τον 6χρονο - Ίσως τον «ξυπνήσουν» αύριο

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές