ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Τέταρτο μέγεθος ο Παναθηναϊκός, δέκατο ο Ολυμπιακός

Euroleague: Τέταρτο μέγεθος ο Παναθηναϊκός, δέκατο ο Ολυμπιακός

Ανάλυση του OnSports για τα... μεγέθη των ομάδων στη φετινή Euroleague - Στην κορυφή Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, τα δεδομένα για τις ελληνικές ομάδες.

Μία εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη της Euroleague της σεζόν 2021-22, με την Ελλάδα να έχει και φέτος ως εκπροσώπους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Μια διαφορετική χρονιά, σε σχέση με την περσινή, η οποία θα θυμίζει περισσότερο την... κανονικότητα των προηγούμενων ετών, λόγω και της επιστροφής του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν διαμορφώσει τα ρόστερ τους, κάποιες κινούνται για να κάνουν κάποια προσθήκη μέχρι την πρεμιέρα, ενώ κάποιες άλλες είναι πιθανόν να περιμένουν μερικά παιχνίδια για να κρίνουν καλύτερα τι χρειάζονται για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους.

Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό οι ομάδες έχουν ήδη διαμορφωθεί και τα δεδομένα δύσκολα θα αλλάξουν, τουλάχιστον στις περισσότερες από τις ομάδες που συμμετέχουν στη φετινή Euroleague.

Για την ποιότητα κάθε ομάδας και κάθε παίκτη, λίγο πολύ γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει και πώς τα μπάτζετ παίζουν σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια... μονάδα μέτρησης της ποιότητας για να κάνουμε συγκρίσεις.

Ένα από τα πολλά στοιχεία που μπορείς να κρίνεις, βέβαια, στις ομάδες που θα αγωνιστούν σε ένα μακρύ και απαιτητικό πρωτάθλημα είναι αυτό του... μεγέθους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr