ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Νο24 των κορυφαίων όλων των εποχών στο ΝΒΑ! - Η επική αντίδραση του

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Athletic κατέταξε τον «Greek Freak» στο Νο24 της λίστας με τους 75 κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ.

Το NBA είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό μια λίστα με τους 75 κορυφαίους όλων των εποχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

To «Athletic» αποφάσισε να το πάει… ένα βήμα παρακάτω και να δώσει συγκεκριμένα σειρά σε όσους βρίσκονται στη λίστα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λοιπόν, βρίσκεται στο Νο24, κάτι που έδειξε να ξαφνιάζει και τον ίδιο! «Με κοροϊδεύετε;» αναρωτήθηκε, κάνοντας πλάκα ο MVP των περσινών τελικών, ο οποίος έκανε πλάκα και με τη σύντροφο του, Μαράια, λέγοντας της «κοίτα, με βάλανε στο Νο24 της λίστας. Δεν μπορείτε να μου μιλάτε πια».

«Τρελάθηκε» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Όπως φάνηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «τρελάθηκε» με τη θέση που κατέλαβε, αν και ξέρει ότι έχει ακόμα δουλειά μπροστά του. Έτσι, μετά την πλάκα που έκανε, ανέφερε ότι: «στο τέλος της ημέρας, όλα αυτά τα κοπλιμέντα τα κάνω στην άκρη, γιατί πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Αυτά τα κοπλιμέντα απλά σε καθυστερούν».

Τέλος, θυμήθηκε έναν διάλογο που είχε με τον Θοδωρή Παπαλουκά, μετά το parade για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μιλγουόκι Μπακς. «Μου είπε ότι δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό. Τον ρώτησα τι εννοεί και μου απάντησε πως κάθε φορά που καταφέρνω ή κερδίζω κάτι, θα ψάχνω τον επόμενο στόχο. Γιατί έτσι, λέει, είναι φτιαγμένοι οι άνθρωποι. Κι έτσι είναι, θυμάμαι ότι σκέφτηκα πως "γαμ…, είναι τρελό αυτό, αλλά ήδη σκέφτομαι τι ακολουθεί"», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

ΕΥΑΘ: Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τους απόκοσμους ήχους στη Θεσσαλονίκη

Ευρωβουλή: Nέα πρόεδρος η Ρομπέρτα Μετσόλα

Survivor Spoiler 18/1: Αποχωρεί και αλλάζουν τα δεδομένα (video)