ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον αποθέωσε ξανά ο μεγάλος Μάτζικ Τζόνσον - «Έπαιξες σαν MVP»

Γιάννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
Παρά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Σέλτικς ο τεράστιος Μάτζικ Τζόνσον αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο:Παρά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Σέλτικς ο τεράστιος Μάτζικ Τζόνσον αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους παίχτες του σύγχρονου ΝΒΑ και αυτό το αναγνωρίζουν οι πάντες στον χώρο του μπάσκετ. Όταν, όμως, η αναγνώριση έρχεται από τα χείλη ενός από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες, όπως ο Μάτζικ Τζόνσον, τότε αυτό αποκτά νέα διάσταση.

Ο Μάτζικ, λοιπόν, για πολλοστή φορά, «υποκλίθηκε» στο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έδωσε τα πάντα προκειμένου οι Μιλγουόκι Μπάκς να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ αλλά οι συμπαίχτες του αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό των Μπακς παρά το σχεδόν τρίπλ νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον 7ο αγώνα της σειράς με τους Σέλτικς, ο Μάτζικ Τζόνσον έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους Μιλγουόκι Μπακς και τους Μπόστον Σέλτικς που χάρισαν στους φίλους του μπάσκετ ένα συναρπαστικό έβδομο παιχνίδι στη μεταξύ τους σειρά. Ένα ειδικό ευχαριστώ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τις MVP εμφανίσεις του σε κάθε παιχνίδι της σειράς»

Ο Μάτζικ Τζόνσον είναι γνωστό, εξάλλου, ότι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς στις αρχές Μαΐου τον είχε χαρακτηρίσει ως τον «καλύτερο παίχτη μπάσκετ στον κόσμο».

Η σπουδαία εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο game 7

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε μια ακόμη εξαιρετική σεζόν, όντας συγκλονιστικός στη σειρά με τους Σέλτικς, αλλά στο τέλος ακόμα κι ένας υπεραθλητής όπως αυτός έμεινε από δυνάμεις και κουράγιο.

Ο «Greek Freak» ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, μέτρησε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ κι 6 ασίστ, έχοντας συμμετοχή στους πρώτους 24 πόντους της ομάδας του. Το πρόβλημα, για ακόμη μια φορά, όμως, ήταν ότι οι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν με συνέπεια! Τα 4/33 τρίποντα που είχαν οι Μπακς στο ματς «μιλάει» από μόνο του, την ώρα που οι αντίπαλοι τους μέτρησαν 22/55!

Ο Αντετοκούνμπο αποχώρησε από το παρκέ, έχοντας «αγγίξει» το τριπλ νταμπλ, καθώς είχε 25 πόντους (9/22 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/6 βολές), 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ, δύο κλεψίματα και μία τάπα σε 43 λεπτά.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-26, 48-43, 79-64, 109-81

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (Ίμε Ουντόκα): Τέιτουμ 23 (5/9τρ., 6ριμπ., 8ασ.), Γκραντ Ουίλιαμς 27 (7/18τρ., 6ριμπ.), Χόρφορντ 6 (10ριμπ., 6ασ.), Μπράουν 19 (2τρ., 8ριμπ.), Σμαρτ 11 (1τρ., 7ριμπ., 10ασ.), Ουάιτ 3, Τάις, Πρίτσαρντ 14 (4/6τρ., 5ριμπ.), Φιτς 3 (1), Στάουσκας, Νέσμιθ 3 (1), Κορνέτ, Μόργκαν.
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ (Μάικ Μπουντενχόλζερ): Μάθιους 3, Γ. Αντετοκούνμπο 25 (1τρ., 20ριμπ., 9ασ.), Λόπεζ 15 (1/6τρ., 10ριμπ.), Άλεν 1, Χόλιντεϊ 21 (0/6τρ., 5ριμπ., 8ασ.), Κόνατον 2 (0/5τρ., 6ριμπ.), Πόρτις 10 (2/3τρ., 6ριμπ.), Χιλ, Κάρτερ, Βιλντόσα 2, Νουόρα 2, Θ. Αντετοκούνμπο, Τάκερ.

TA HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΣΕΛΤΙΚΣ - ΜΠΑΚΣ

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τρομερό ξεκίνημα στο Σέλτικς - Μπάκς – «Πέφτουν» κορμιά στο Game 7