ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Εφές: Η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού του Final Four της Euroleague

Ολυμπιακός – Εφές: Η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού του Final Four της Euroleague
Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους «ερυθρολεύκους» που αντιμετωπίζουν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four τους πρωταθλητές της Euroleague.
Intime

Ολυμπιακός – Εφές: Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους «ερυθρολεύκους» που αντιμετωπίζουν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Final Four τους πρωταθλητές της Euroleague.

Μετά από πέντε χρόνια, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε Final Four της Euroleague το οποίο διεξάγεται στο Βελιγράδι και απέναντί του θα βρει την κάτοχο του τίτλου Ανατολού Εφές.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι πλήρης στην «Stark Arena», σε αντίθεση με εκείνη του Εργκίν Αταμάν, που φαίνεται πως υπολογίζει τον Ροντρίγκ Μπομπουά, όχι όμως τον Κρούνοσλαβ Σιμόν, ο οποίος αναμένεται να χάσει ολόκληρο το Final 4.

Από μία νίκη μετρούν οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν στο ΣΕΦ στην παράταση 87-85 και να δέχονται βαριά ήττα στην Τουρκία (88-69).

Διαιτητές του πρώτου ημιτελικού θα είναι οι Μπόρις Ρίτζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Euroleague Final Four
Τα ζευγάρια του Final Foureuroleaguebasketball.net

Τρεις ώρες μετά, ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός και το ισπανικό clasico. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωπες στις 22:00 (Novasports Prime), με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει φέτος το πάνω χέρι κόντρα στον Πάμπλο Λάσο.

Οι Καταλανοί φού έχασε στο ισπανικό Super Cup, μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες, δύο για την ACB, ισάριθμες στη EuroLeague και άλλη μία στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην «βασίλισσα» που έχει τα περισσότερα τρόπαια στην Euroleague (10).

Στον δεύτερο ημιτελικό διαιτητές θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα, Ίλιγια Μπελόσεβιτς και Μεχντί Ντιφάλα.

Euroleague: Το πρόγραμμα του Final Four

Είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που ο τελικός θα διεξαχθεί Σάββατο κι όχι Κυριακή. Το Final Four του Βελιγραδίου θα έχει τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα από τα κανάλια Novasports. Αναλυτικά:

Πέμπτη (19/5)

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές (19:00 - Novasports Prime)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00 - Novasports Prime)

Σάββατο (21/5)

Μικρός Τελικός (17:00 - Novasports Prime)

Τελικός (20:00 - Novasports Prime)

Το Infographic του Final Four της Euroleague

Euroleague Final Four 2022
To Infographic του Final Four της EuroleagueNewsbomb.gr/Ζωή Κατσιγιάννη

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Final Four – Το Infographic του Newsbomb.gr