ΜΠΑΣΚΕΤ

Κίνηση Ματ (Τόμας) ο Παναθηναϊκός! Ο «Iceman» που άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας

Κίνηση Ματ (Τόμας) ο Παναθηναϊκός! Ο «Iceman» που άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας

Τα νούμερα ευστοχίας που «ζαλίζουν» και οι τραγικές απώλειες που ατσάλωσαν τον Ματ Τόμας και τον μετέτρεψαν σε… ψυχρό εκτελεστή.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια εξαιρετική ενισχυτική κίνηση, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί βελτιωμένος και σαφώς πιο ανταγωνιστικός, στην τελική ευθεία της σεζόν σε Euroleague και Ελλάδα. Το διάστημα δηλαδή που θα κριθούν οι εγχώριοι τίτλοι.

Με την απόκτηση του Ματ Τόμας, ο Ντέγιαν Ράντονιτς βάζει στο οπλοστάσιό του έναν ξεχωριστό και πολύ αποτελεσματικό σουτέρ. Έναν κλασικό παίκτη που μπορεί να σκοτώσει οποιαδήποτε ομάδα στη βραδιά του, αλλά και μόνο με την παρουσία του να «ανοίξει χώρο» για παίκτες που τους χρειάζονται για να εκτελέσουν. Όπως είναι ο Ντουέιν Μπέικον…

Ο 28χρονος (γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1994) άσος, με θητεία στο NBA, αλλά (ίσως και πιο σημαντικό) με επιτυχημένη θητεία και στην Ευρώπη, ήταν περιζήτητος την τελευταία διετία. Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Αρμάνι, ήταν μερικές από τις ομάδες που τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, αλλά το timing δεν ήταν ιδανικό για να επιστρέψει στα μέρη μας από το NBA. Ο Παναθηναϊκός το πέτυχε και ελπίζει πως θα δικαιωθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr