ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιστέρι-Παναθηναϊκός: Πράξη 4η με «πράσινο»… match ball

Περιστέρι-Παναθηναϊκός: Πράξη 4η με «πράσινο»… match ball

Στο κλειστό του Περιστερίου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να θέλει ισοφάριση και τους «πράσινους» να βρεθεί από σήμερα στον τελικό της Α1.

Το ζευγάρι των ημιτελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι, έχει αποκτήσει μια… άγρια ομορφιά. Η σειρά δεν έχει αποδειχθεί εύκολη για τους «πράσινους», τη στιγμή που το «αστέρι» επιστρατεύει όλη του την ικανότητα κυνηγώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντίσταση στον μεγάλο του αντίπαλο.

Το «τριφύλλι» πήρε άνετα το πρώτο ματς, αλλά οι Περιστεριώτες «απάντησαν» με δική τους εύκολη επικράτηση στην έδρα τους. Το τρίτο ματς για ένα ημίχρονο ήταν ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό να κάνει εύκολη τη ζωή του στο δεύτερο ημίχρονο. Αναμετρήσεις που πέραν των αποτελεσμάτων και του δυναμικού χαρακτήρα τους, έχουν φέρει και εντάσεις εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δηλώσεις που έχουν ενοχλήσει τους παίκτες των «πράσινων» απ’ την πλευρά του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και μικροένταση κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα στο ΟΑΚΑ. Κατά συνέπεια το συγκεκριμένο ζευγάρι, έχει αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον σχεδόν… απ’ το πουθενά.

Πράξη 4η απόψε στην έδρα της ομάδας των δυτικών προαστίων. Κοινή διάθεση για τη νίκη, με τους γηπεδούχους να μην έχουν άγχος ως το απόλυτο αουτσάιντερ στη σειρά. Απ’ την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση στον τελικό από σήμερα. Κάνοντας το 3-1 στις νίκες και αφήνοντας το Περιστέρι με τις όποιες εντυπώσεις του δεύτερου αγώνα και τίποτα παραπάνω.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μοιάζει να είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να… αγχώσει τους «πράσινους». Οι οποίοι έχουν μοναδικό στόχο στη σεζόν, την προσπάθεια για τον τίτλο που εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολη, κόντρα στον Ολυμπιακό που ψάχνει μία ακόμη νίκη για να «σκουπίσει» τον ΠΑΟΚ στον άλλο ημιτελικό.

Αγωνιστικό πρόβλημα υπάρχει στον Παναθηναϊκό, καθώς τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Πάρις Λι που «κληρονόμησε» ένα διάστρεμμα στο προηγούμενο παιχνίδι. Η αναμέτρηση του Περιστερίου θα έχει τζάμπολ στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΤ3.