ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζήσης: «Δείξαμε ψυχή, χαρακτήρα και πάθος»

Ζήσης: «Δείξαμε ψυχή, χαρακτήρα και πάθος»

Ο Νίκος Ζήσης μιλώντας μετά τη νέα επιτυχία της Ελλάδας στάθηκε στα στοιχεία που έδωσαν την τεράστια νίκη απέναντι στην Αργεντινή.

Μεγάλη εμφάνιση από την Εθνική και νίκη με 79-71 απέναντι στην Αργεντινή. Από τους πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκος Ζήσης ο οποίος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στη ψυχή και το πάθος που έδειξε αυτός και η παρέα του.

«Πιστεύω τους δώσαμε μεγάλη χαρά, όπως και σε όλο τον κόσμο στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως μπορείς να πεις πολλά για το παιχνίδι. Από την άλλη σκέφτομαι ήδη την Κυριακή. Έχουμε 5-0, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί είναι ένα παιχνίδι. Μπορούμε να το χαρούμε ελάχιστα ή καθόλου. Δεν μειώνω αυτό που κάναμε. Τι να πω για την Αργεντινή; Τους λείπει το αστέρι, Τζινόμπιλι και Ντελφίνο. Είναι εφτάψυχη. Παίκτες που έχουν πάρει αμέτρητα μετάλλια και παίκτες που δεν σταμάτησαν να παλεύουν. Τους σέβομαι απεριόριστα. Πόσο μάλλον όταν ήμασταν 19 μπροστά και μείωσαν στο καλάθι. Είμαι περήφανος για όλους. Καταθέσαμε τη ψυχή μας. Καλώς ή κακώς το ξεχνάμε και σκεφτόμαστε την Κυριακή».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

Μουντομπάσκετ 2014: Εθνική... απόλαυση!