ΜΠΑΣΚΕΤ

Έλαμψε η φλόγα της ζωής στον αγώνα κορυφής στον Δήμο Ιλίου

Έλαμψε η φλόγα της ζωής στον αγώνα κορυφής στον Δήμο Ιλίου

Έλαμψε η φλόγα της ζωής στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου «Γεώργιος Κακούρης» στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Ιλίου, μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών μαζί με τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου, την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015.

Στον «Αγώνα κορυφής για τη φλόγα της ζωής» που διοργάνωσε το Mediterranean College, συμμετείχαν γνωστοί και αγαπημένοι παλαίμαχοι του ελληνικού μπάσκετ και Ολυμπιονίκες, τους οποίους καταχειροκρότησε το πλήθος κόσμου που κατέκλεισε το γήπεδο, ενώ το σύνολο των εισπράξεων διατέθηκε για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, τους Ολυμπιονίκες και τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου για τη συμμετοχή τους, καθώς και τον κόσμο για την ευαισθησία και τη συγκινητική του ανταπόκριση, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης τίμησε την πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα» κα. Μαρία Τρυφωνίδη, τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Σοφοκλή Ξυνή και απένειμε τιμητικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες καλαθοσφαιριστές και Ολυμπιονίκες.

Σχετικές ειδήσεις