ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δυναμιτίζουν το κλίμα οι Αγγελόπουλοι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δυναμιτίζουν το κλίμα οι Αγγελόπουλοι

Γιώργος και Παναγιώτης βρίσκονται στο ΟΑΚΑ αν και όλη την εβδομάδα διέρρεαν πως δε θα δώσουν το παρών για να μη ρίξουν λάδι στη.. φωτιά

Άντε μετά να τους πιστέψεις και να τους έχεις εμπιστοσύνη. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουν αθετήσει συμφωνίες κυριών και πόσες και πόσες φορές δεν έχουν αλλάξει τα λεγόμενα και τις γνώμες τους ανάλογα με το που… φυσάει. Ο λόγος για τα… καλά παιδιά του Ελληνικού μπάσκετ, τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός όλη την εβδομάδα διέρρεαν μέσω του «ερυθρόλευκου» ρεπορτάζ πως δεν προτίθενται να έρθουν στο ΟΑΚΑ για να μην… προκαλέσουν. Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, παραδέχονται τα όσα τραγικά και.. εγκληματικά έγιναν στο παρκέ και την φυσούνα του ΣΕΦ και γι αυτό δεν ήθελαν (στα λόγια προφανώς) να δυναμιτίσουν ακόμα περισσότερο το κλίμα. Πιστοί στις… συνήθειές τους, όμως, άλλαξαν την απόφασή τους και συνόδευσαν την αποστολή του Ολυμπιακού στο OAKA, αδιαφορώντας πλήρως για το αν προκαλούν ή όχι. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους.

ΥΓ: Συνεχίστε εσείς (ξέρετε ποιοι) να βάζετε πλάτη και να δικαιολογείται την αήθη, απαράδεκτη και… τραμπούκικη συμπεριφορά του Μίλαν Τόμιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr