MEDIA

Ανατροπή! Σε αυτό το κανάλι πάει το «Τατουάζ» – Τέλος Survivor και Power of Love

Ανατροπή! Σε αυτό το κανάλι πάει το «Τατουάζ» – Τέλος Survivor και Power of Love

Καταιγιστικές εξελίξεις στα τηλεοπτικά κανάλια – Ποιοι αλλάζουν «στέγη»

Τα τελευταία χρόνια ο ΣΚΑΪ επένδυσε πολλά στα ριάλιτι, βλέποντας τα νούμερά του να απογειώνονται.

Όπως όμως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση… αυτά «last year»!

Oι χαμηλές πτήσεις των ριάλιτι υποχρεώνουν τους υπευθύνους του καναλιού να αλλάξουν ρώτα και να στραφούν σε άλλα προγράμματα.

Τα τηλεοπτικά προϊόντα του Survivor και του Power of Love έχουν κουράσει το κοινό, που δείχνει να προτιμά τις σειρές και όχι τις μάχες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και το… ξεκατίνιασμα μεταξύ νεαρών στο σπίτι της αγάπης.

Για το λόγο αυτό, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θεωρείται «ξένο σώμα» στο Φάληρο. Εκτός κι αν καταφέρει να κάνει την ανατροπή και φέρει τα νούμερα σε πίπεδα προηγούμενων ετών.

Στο Φάληρο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News» αναμένεται να ακολουθήσουν τη συνταγή του Alpha και να επενδύσουν στη μυθοπλασία εντάσσοντας στο πρόγραμμα ακόμη περισσότερες σειρές.

Ποιες θα είναι αυτές; Δείτε:

Πρώτος στόχος είναι να εντάξουν στο δυναμικό του καναλιού τους συντελεστές του «Τατουάζ» που ρίχνει τίτλους τέλους τον Ιούνιο.

Η ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου μάλιστα, φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον ΣΚΑΪ και να έπονται και νέα εντός των επόμενων ημερών.

Πάντως είτε με είτε χωρίς το συγγραφικό δίδυμο του «Τατουάζ» ο ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πλήρη μεταστροφή στο πρόγραμμά του.

Όπως αναφέρει η «Real» ο σχεδιασμός του καναλιού περιλαμβάνει μια καθημερινή σειρά και δύο εβδομαδιαίες με δύο επεισόδια κάθε εβδομάδα.

Μια από αυτές θα είναι το «Κόκκινο Δωμάτιο» του Αλέξανδρου Ρήγα που επανέρχεται στις οθόνες μας μετά την επιτυχία που γνώρισε από τη συχνότητα του Mega.

Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε και το «Λόγω Τιμής» που επιστρέφει 20 χρόνια μετά.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Αυτός είναι ο 17χρονος ποδοσφαιριστής που «έσβησε» στο γήπεδο