ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύσκεψη «κορυφής» για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

Σε εξέλιξη η κρίσιμη σύσκεψη «κορυφής» για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσερχόμενος στη συνάντηση που κάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης απόρησε με την έντονη παρουσία δημοσιογράφων.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης συγκάλεσε σύσκεψη στο υπουργείο παρουσία των διοικήσεων Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αλλά και του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και της αστυνομίας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» και όταν έφτασε στη συνάντηση, απόρησε με την παρουσία αρκετών φωτογράφων και εκπροσώπων του Τύπου. «Πουλάμε εμείς περισσότερο από τον Καλάθη και τον Σπανούλη;», αναρωτήθηκε όταν οι δημοσιογράφοι και οι εκπρόσωποι του Τύπου μπήκαν στην αίθουσα για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε τον λόγο και ρώτησε τους δημοσιογράφους «ποιος έκανε σήμερα το σχόλιο για τον Σπανούλη; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς;». Του απάντησαν πως το σχόλιο το έκανε ο Κόμπι Μπράιαντ και τότε ρώτησε ξανά «είπε μόνο για τον Σπανούλη ή και για τον Διαμαντίδη;».

Ο υφυπουργός εξήγησε στη συνέχεια ότι «Αυτό που θέλω να πω είναι πως η δήλωση του Κόμπι Μπράιαντ για την αξία του Σπανούλη και του Διαμαντίδη δείχνει και την ποιότητα των παικτών και του ελληνικού μπάσκετ και νομίζω ότι μας επιτάσσει να βρούμε λύσεις για να ηρεμήσουμε και να τραβήξουμε μπροστά». Σε αυτό το σημείο, οι εκπρόσωποι του Τύπου αποχώρησαν και ξεκίνησε η συζήτηση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συνάντηση στο Onsports.gr