ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: «Σύσκεψη – παρωδία με ηθικό αυτουργό τον Βασιλειάδη»

Γιαννακόπουλος: «Σύσκεψη – παρωδία με ηθικό αυτουργό τον Βασιλειάδη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε σοβαρές καταγγελίες για όσα έγιναν στη σύσκεψη, μιλώντας για βιαιοπραγία του Γιώργου Αγγελόπουλου και ύβρεις του Γιώργου Σκινδήλια σε βάρος του, υπό την ανοχή του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Σοβαρές καταγγελίες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατά την αποχώρησή του από τη σύσκεψη στο υφυπουργείο αθλητισμού. Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ Fm έκανε λόγο για μια σύσκεψη που ήταν παρωδία, ήταν στημένη εξαρχής για να υπάρξει ένταση και να μπουν οι δυο σύλλογοι στο ίδιο «τσουβάλι», τονίζοντας πως ηθικός αυτουργός για όλα όσα έγιναν είναι ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Καταρχάς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο καλέστηκε αυτή η σύσκεψη. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που παίρνει μια απόφαση να μην κατέβει, είναι δικαίωμά του. Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, όλοι εναρμονιζόμαστε με αυτούς τους κανόνες και τους νόμους. Όποτε δεν εναρμονιζόμαστε υπάρχουν οι διάφορες κυρώσεις και τα επακόλουθα, όπου οφείλουμε να σεβαστούμε τις όποιες αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, όταν υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός, που λένε ότι κράτος είναι ο Ολυμπιακός που υπάρχει και σαν σύνθημα, ότι αν στη θέση του ήταν το Λαύριο, το Περιστέρι, η Κύμη ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα που τρέφω την ίδια εκτίμηση προς όλες τις ομάδες, θα γινόταν αυτή η σύσκεψη...».

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Onsports.gr