ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τον Αργύρη Πεδουλάκη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βράβευσε τον Αργύρη Πεδουλάκη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού βράβευσε τον Αργύρη Πεδουλάκη, ξεκαθάρισε πως δεν έπρεπε να έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό στην πρώτη διακοπή της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνέχισε τις βραβεύσεις των ανθρώπων που έχουν συμβάλλει στο να γιγαντωθεί το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου. Στον αγώνα με το Περιστέρι, το Game 2 των ημιτελικών, ήταν η σειρά του Αργύρη Πεδουλάκη να τιμηθεί από τους «πράσινους», δια χειρός Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μετά τη βράβευση, ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη με τα καλύτερα λόγια. «Όλοι εκτιμάμε τον Αργύρη, είναι κομμάτι της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Έχει φορέσει τη φανέλα, έχει προφέρει πρωταθλήματα και κύπελλα σαν προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος που όπως είπα και πριν νιώθουμε ότι είναι στρατιώτης του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Στη ζωή είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε τα λάθη που κάνουμε και να τα λέμε δημοσίως. Αναγνωρίζω ότι ένα από τα λάθη που έχω κάνει από το 2012 και μετά όταν ανέλαβα, ήταν ότι σταμάτησα τη συνεργασία με τον Αργύρη. Ο κύριος Πεδουλάκης έπρεπε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό».

Τέλος, ανέφερε ότι: «Ο Αργύρης έχει αποδείξει ότι είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος Έλληνας προπονητής, όπου πηγαίνει παράγει έργο και πετυχαίνει να φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από ότι δικαιολογεί το μπάτζετ της ομάδας του».

Διαβάστε επίσης:

Η βράβευση του Αργύρη Πεδουλάκη

Πεδουλάκης: «Τιμή και συγκίνηση»...