ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE Blog, Europa League, Europa Conference League: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης στην Ευρώπη

Europa League, Europa Conference League
Intime News

Europa League – Europa Conference League: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αναμετρήσεων Σλόβαν Μπαρτισλάβας - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας και Άρης - Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι τρεις ελληνικές, οι οποίες θα ψάξουν την ανατροπή στα δεύτερα ματς για να πάρουν την πρόκριση στα playoffs των διοργανώσεων τους.

Τα αποψινά ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, όχι μόνο για τους ίδιους τους συλλόγους, αλλά και για την Ελλάδα, η οποία δεν έχει άλλα περιθώρια στη μάχη που δίνει στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Άλλωστε, έχει ήδη δεχθεί ένα μεγάλο πλήγμα με τον πρόωρο αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Σε καλύτερη θέση από τις τρεις ελληνικές ομάδες βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος βέβαια προβλημάτισε με την εικόνα του στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη στην Μπρατισλάβα για να περάσουν στα playoffs του Europa League, εκεί όπου τους περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού.

Παναθηναϊκός και Άρης θα ψάξουν ανατροπές πρόκρισης κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό του Europa Conference League. Τόσο οι «πράσινοι», όσο κι οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση μετά τις ήττες με 2-0 στο πρώτο ματς.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Άρη