ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League Ολυμπιακός - Τότεναμ: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δούμε τον αγώνα

Champions League Ολυμπιακός - Τότεναμ: Σε ποιο κανάλι και τι ώρα θα δούμε τον αγώνα

Η μεγάλη ώρα έφτασε και το σεντόνι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα απλωθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

To ταξίδι στα αστέρια για τον Ολυμπιακό ξεκινάει απόψε. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την φιναλίστ του περσινού Champions League, Τότεναμ, στην πρεμιέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η φιλοσοφία του Πέδρο Μαρτίνς αποτυπώθηκε και στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τη νίκη και δεν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για την ισοπαλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχθεί στην συμπαγή του άμυνα που έχει δεχτεί φέτος μόλις ένα γκολ. Όσον αφορά την ενδεκάδα οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να σταθούν στο αξίωμα... «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει».

Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι η: Ζοζέ Σα, Ομάρ Ελαμντελαουί, Γιασίν Μερία, Παπέ Αμπού Σισέ, Κώστας Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Ματιέ Βαλμπουενά, Ντάνιελ Ποντένσε και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Από την άλλη μεριά οι Άγγλοι θα αγωνιστούν με τους: Ούγκο Γιορίς, Σερτζ Αουριέρ, Τόμπι Αλντεβάιρελντ, Γιαν Βερτόνγκεν, Μπεν Ντέιβις, Χάρι Γουίνκς, Όλιβερ Σκιπ, Τανγκί Εντομπελέ, Λούκας Μόουρα, Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD στις 19:55.

Διαβάστε επίσης:

Τραγικός θάνατος για 10χρονη: Θανατηφόρα αμοιβάδα «έφαγε» τον εγκέφαλό της

Δραματικές εξελίξεις: Οι Τούρκοι διεκδικούν Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Αμοργό