ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έδωσε δωρεάν τη Λεωφόρο ο Ερασιτέχνης, αλλά δεν προλαβαίνουν λόγω Super League

Παναθηναϊκός: Έδωσε δωρεάν τη Λεωφόρο ο Ερασιτέχνης, αλλά δεν προλαβαίνουν λόγω Super League

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να αλλάξει έδρα για τον αγώνα με την Ξάνθη, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης συνεργάστηκαν για πιθανή χρησιμοποίηση της Λεωφόρου όμως απαιτούνται εργασίες από τη Super League που δεν επιτρέπουν στο «τριφύλλι» να παίξει εκεί κόντρα στους Ακρίτες.

Ήταν γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να μετακινηθεί από το ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την Ξάνθη, έτσι ώστε να γίνουν τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται στον χλοοτάπητα. Οι «πράσινοι» αναζήτησαν τη λύση στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο να συνεργάζεται με την ΠΑΕ και να ενημερώνει πως σε περίπτωση που η ποδοσφαιρική ομάδα χρησιμοποιούσε το γήπεδο, δεν θα αξίωνε ούτε ένα ευρώ για τη χρήση του παραχωρώντας δωρεάν το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε αυτό το πλαίσιο και με βάση την άριστη συνεργασία που είχαν ΠΑΕ και ΑΟ, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/09) επιθεώρησε στο γήπεδο από στελέχη και των δυο. Παρά τη βούληση που είχαν τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Ερασιτέχνης να παίξει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο τον αγώνα με την Ξάνθη, διαπιστώθηκε ότι λόγω της μη χρησιμοποίησης του γηπέδου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητες κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις που αφορούν επιχειρησιακά θέματα οργάνωσης αγώνα Super League.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr