Η σκληρή απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σωκράτη Κόκκαλη: «Είσαι αχάριστος!»

Newsroom Newsroom

Η σκληρή απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σωκράτη Κόκκαλη: «Είσαι αχάριστος!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στον Σωκράτη Κόκκαλη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα!

Τη δική του απάντηση στην επιστολή που έστειλε ο Σωκράτης Κόκκαλης, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και χαρακτηρισμούς σε βάρος του άλλοτε «ισχυρού άνδρα» των Πειραιωτών. Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει κάνει ατόπημα και θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αποπομπή των ακαδημιών από του Ρέντη, ενώ παράλληλα αναφέρει πως του παρέδωσε μια ΠΑΕ σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από αυτή που βρέθηκαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστηρίζει πως στη δική του εποχή ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μεγαλώνει ενώ και ο Ερασιτέχνης κατάφερε να βρεθεί στην ελίτ, αφού αποπληρώθηκαν τα χρέη της εποχής Κόκκαλη όπως αναφέρει, ενώ χαρακτηρίζει ως αχάριστο τον Σωκράτη Κόκκαλη καθώς δεν εκτίμησε τα όσα του πρόσφερε ο νυν ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και πλέον έχει συμμαχήσει με εχθρούς του Ολυμπιακού!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved