Αρκούδης για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Τα μέλη της ΕΕΑ είναι πεπεισμένα ότι τελέστηκαν παραπτώματα»

Newsroom Newsroom

Αρκούδης για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Τα μέλη της ΕΕΑ είναι πεπεισμένα ότι τελέστηκαν παραπτώματα»

Ο εισηγητής και μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Εξηγήσεις για το πως ενήργησε η ΕΕΑ στην υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έδωσε o εισηγητής και μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης.

Ξεκαθάρισε ότι το πόρισμα βγήκε με βάση τα προβλεπόμενα από το Νόμο, καθώς και όπως παρά το γεγονός ότι κανένα μέλος της ΕΕΑ δεν ήθελε την ποινή υποβιβασμού, η Επιτροπή αποφάσισε με βάση την κείμενη νομοθεσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Αρκούδης στον ΣΠΟΡ FM,

Για το πόρισμα της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της Ξάνθης οι ψήφοι ήταν 4-1, για λάθος που υπήρχε στο μετοχολόγιο της Ξάνθης ήταν 5-0, ενώ για πολυδιοκτησία ΠΑΟΚ και Ξάνθης 4-1, αλλά στο πρώτο και το τρίτο θέμα, ενώ κάποιος συνάδελφος είπε ότι βλέπει πολυδιοκτησία δεν θέλει να τιμωρηθούν. Υπάρχει ένας νόμος που προβλέπει την ποινή του υποβιβασμού. Βγαίνει λοιπόν εδώ ο Αυγενάκης και λέει γιατί βγάλατε αυτές τις ποινές. Ο νόμος αυτός υπάρχει εδώ και 20 χρόνια. Γιατί δεν άλλαξε. Εμείς δεν φτιάξαμε κανένα νόμο, τον εφαρμόσαμε απλά. Είπε επίσης για το πόρισμα. Πως ξέρει ο κ. Αυγενάκης τι υπάρχει μέσα στο πόρισμα. Οι συνάδελφοι μου ήταν όλοι πεπεισμένοι ότι τελέστηκαν τα παραπτώματα από τον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη. Είχαμε μεγάλη πλειοψηφία, απλώς η κ. Μαρούπα για δικούς της λόγους δεν ήθελε να επιβληθεί βαριά ποινή. Αλλά δεν προβλέπονται άλλες ποινές».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved