ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο το σκεπτικό των 84 σελίδων για ΠΑΟΚ και Ξάνθη από την ΕΕΑ!

Όλο το σκεπτικό των 84 σελίδων για ΠΑΟΚ και Ξάνθη από την ΕΕΑ!

Δείτε το πλήρες κείμενο των 84 σελίδων του σκεπτικού της εισήγησης που έκανε η ΕΕΑ για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικότερα μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό των δυο ομάδων, η αντιπαράθεση έχει κορυφωθεί. Η τροπολογία που πέρασε στη συνέχεια από τη βουλή επί της ουσίας άλλαζε την ποινή του υποβιβασμού, όμως, σε κάθε περίπτωση ο αθλητικός δικαστής είναι αυτός που θα αποφασίσει για τις όποιες ποινές και αν αυτές θα επιβληθούν.

Ένα από τα θέματα που αποτέλεσε κι αντικείμενο διένεξης μεταξύ των ενδιαφερόμενων πλευρών, κυρίως του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ήταν και το σκεπτικό για την εισήγηση που έκανε η ΕΕΑ. Το σκεπτικό αυτό τη Δευτέρα (10/02) έφτασε στα χέρια του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αντιδρά έντονα και να κάνει λόγο για «γονατογράφημα».

Το περιεχόμενο του σκεπτικού άρχισε να… διαρρέεται σταδιακά στον τύπο, ωστόσο, το πλήρες κείμενο των 84 σελίδων ακολουθεί στο Onsports.gr