ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και «κεραυνοί» για CAS, FFP και νέα Τούμπα

ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και «κεραυνοί» για CAS, FFP και νέα Τούμπα

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εγκρίθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης έδωσε απαντήσεις για όλα τα «καυτά» θέματα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σημαντική ήταν για τον ΠΑΟΚ η Παρασκευή (05/06), καθώς διεξήχθη η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, συζητήθηκαν πολλά και κρίσιμα ζητήματα του κλαμπ, ενώ έγινε και η προσθήκη του Κυριάκου Κυριάκου στο ΔΣ της ΠΑΕ. Το πιο σημαντικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν η έγκριση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 10 εκατ. ευρώ, η οποία εγκρίθηκε, ενώ «ειδήσεις» έβγαλαν όλα όσα είπε στη διάρκεια της ΓΣ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Σχετικά με την ΑΜΚ, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης έκανε την ενημέρωση λέγοντας «Υπάρχει αναγκαιότητα για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ζητάμε να εγκριθεί αύξηση μέχρι το ποσό των 9.990.000 ευρώ». Την αύξηση αναμένεται να καλύψει ο Ιβάν Σαββίδης στο επόμενο δίμηνο, με το κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη νέα εισροή χρημάτων από πλευράς μεγαλομετόχου να φτάνει στα 116.182.412 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, την ενημέρωση των συμμετεχόντων ανέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Στη Γενική Συνέλευση ανέφερε πως οι στόχοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν κριθεί, αφού εκκρεμεί η απόφαση του CAS στην οποία ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει στηρίξει πάρα πολλά. Από εκεί και πέρα σχετικά με το Financial Fair Play σχολίασε ότι περιμένουν τις ανακοινώσεις της UEFA για το θέμα, ενώ αναφέρθηκε και στη Νέα Τούμπα λέγοντας πως δεν θέλουν όλοι να δουν τον ΠΑΟΚ με καινούριο γήπεδο…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr