ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτυρούν… χωρίς ξύλο Μπακογιάννης-Αλαφούζος

Μαρτυρούν…  χωρίς ξύλο Μπακογιάννης-Αλαφούζος

Ομολογία ενοχής και μάλιστα χωρίς την παραμικρή πίεση. Αυτό ακριβώς είναι το ραντεβού Μπακογιάννη-Αλαφούζου, την περασμένη Πέμπτη για το θέμα Βοτανικός. Το οποίο έγινε ΜΕΣΗΜΕΡΙ της Πέμπτης!

Και αποτελεί ομολογία ενοχής διότι – παρά τις διαψεύσεις της ΠΑΕ για ευνόητους λόγους- ο δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει κανέναν άλλο λόγο να συναντήσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά μόνο για να προχωρήσει το σχέδιο της διπλής ανάπλασης βάσει του αρχικού Προεδρικού Διατάγματος και όχι με την περσινή συμφωνία για δημιουργία Παναθηναϊκής Πολιτείας.

Αυτό δηλαδή που κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Πριν καν αλέκτωρ λαλήσει τρις, Μπακογιάννης και Αλαφούζος… μαρτυρούν χωρίς ξύλο και αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Σε κάθε περίπτωση και παρά το… μπαράζ δηλώσεων του δημάρχου Αθηναίων, Δήμος και ΠΑΕ, μοιάζουν πλέον να βαδίζουν ολοταχώς και μάλιστα σφιχταγκαλιασμένοι προς τη μεγαλύτερη αδικία στην Ιστορία του Παναθηναϊκού!

Ποια αδικία; Να προχωρήσουν τη συμφωνία της διπλής ανάπλασης μόνο με την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και όχι τη στέγαση όλων των τμημάτων του τριφυλλιού. Να ξεπουλήσουν δηλαδή την Λεωφόρο για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και στόχους.

Δυστυχώς για τις δύο πλευρές, όσες διαψεύσεις και αν προκύψουν, η αλήθεια είναι μία. Και είναι αδιαπραγμάτευτη: Από την στιγμή κατά την οποία η συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις ομάδες Εργασίας Δήμου και Ερασιτέχνη δεν ανακοινώνεται και οι επαφές Μπακογιάννη-Αλαφούζου γίνονται ολοένα και πιο στενές, το κουβάρι ξετυλίγεται… Και μάλιστα πιο γρήγορα απ’ότι περιμέναμε.

Πηγή: Onsports.gr