ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση

Με προσωπική του δήλωση ο Κυριάκος Κυριακός τοποθετήθηκε εκ μέρους του ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΑΕΚ να μην καταθέσει ένσταση για τα ληγμένα δελτία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα καταθέσει ένσταση όπως ενημέρωσε και επίσημα με σχετική ανακοίνωσή της καθώς κάτι τέτοιο δεν περιλαμβάνεται στον αξιακό της κώδικα.

Η στάση της Ένωσης που έκανε πράξη το «οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά» σχολιάστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ήταν και η άμεσα εμπλεκόμενη μετά το απίθανο περιστατικό με 12 ληγμένα δελτιά υγείας, με τον Κυριάκο Κυριακό να τονίζει σε προσωπική του δήλωση:

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στη δήλωσή του: «Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και «ναι μεν αλλά» οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω.

Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια «πληγή» στο σώμα του Συλλόγου».