ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό

Η απάντηση της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ απάντησε μέσω δική της επιστολής στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε ζητήσει να μάθει αν οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πρόθεση να αγωνιστούν στις 26 Ιουλίου όπως αρχικά είχε οριστεί ο τελικός Κυπέλλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν θα σεβαστεί τις αποφάσεις της ΕΠΟ κι ότι θα αγωνιστεί όπου και όποτε αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή να ορίσει τον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλε η «Ένωση» στην ομάδα του Πειραιά...

«Με έκπληξη λάβαμε, προ ολίγου, επιστολή σας με την οποία μας ρωτάτε εάν η ομάδα μας θέλει να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού.

Βέβαια η έκπληξή μας δεν αφορά τόσο στο περιεχόμενο της επιστολής, αφού αυτό μας είχε ήδη γίνει γνωστό από τα ΜΜΕ, πριν καν μας κοινοποιηθεί, όσο στην επιλογή σας να απευθύνετε σε εμάς επιστολή για το εν λόγω θέμα.

Η συναίνεση, την οποία επικαλείστε και αποφασίσατε να επιδείξετε τα τελευταία 24ωρα, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό βήμα, το οποίο χαιρετίζουμε...

Πραγματικά χαιρόμαστε, που επικαλείστε τον αξιακό κώδικα της ομάδας μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσους επιμένουν με κάθε τρόπο και σε κάθε περίπτωση να επιβάλλουν τα δικά τους «θέλω» κόντρα στους κανονισμούς και στις αποφάσεις των θεσμικών και αρμόδιων φορέων.

Είναι αυτονόητο ότι θα αγωνιστούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο μετέχουμε για πέμπτη διαδοχική φορά, σεβόμενοι, όπως από την αρχή κάναμε, την απόφαση που θα λάβει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία -σε περίπτωση που σας έχει διαφύγει- είναι η διοργανώτρια αρχή του θεσμού».