ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογιάτος: «Νίκες απ’ την πρώτη στιγμή, να θαυμάζει ο κόσμος την ομάδα»!

Πογιάτος: «Νίκες απ’ την πρώτη στιγμή, να θαυμάζει ο κόσμος την ομάδα»!

Ο Ντάνι Πογιάτος παρουσιάστηκε επίσημα και δεν… μέτρησε τα λόγια του κάνοντας λόγο για νίκες απ’ την πρώτη μέρα και ποδόσφαιρο που θα χαίρονται οι φίλαθλοι. «Χαρούμενος άνθρωπος, είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είμαι έτοιμος όλα θα πάνε καλά»!

Η επίσημη παρουσίαση του Ντάνι Πογιάτος, δίχως άλλο ήταν δυναμική. Ο Ισπανός δε… μάσησε σε καμία στιγμή τα λόγια του, κυρίως αναφορικά με την ανάλυση της φιλοσοφίας και του πλάνου που έχει για τον Παναθηναϊκό. Ο 42χρονος δε ζήτησε ούτε μέρα πίστωση χρόνου για να προσαρμοστεί. Έκανε λόγο για το βασικό του στόχο που πάντα είναι η νίκη, στοιχείο που θα κρίνει και τη δουλειά του!

Αναφορικά με το επίπεδο ποδοσφαίρου που θέλει να παρουσιάσει ο δικός του Παναθηναϊκός, ήταν ξεκάθαρος: «Να είναι χαρούμενος ο κόσμος με την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως οι φίλαθλοι θα φεύγουν απ’ το γήπεδο με ένα αίσθημα θαυμασμού! Παράλληλα, δήλωσε πως δεν τον φοβίζει η πίεση και είναι πεπεισμένος πως όλα θα πάνε καλά!

Τέλος, διευκρίνισε πως οι λόγοι που τον έκαναν να έρθει στο «τριφύλλι» ήταν απλοί: Το ίδιο το όνομα της ομάδας που με το που το άκουσε αμέσως απάντησε θετικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr