ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: «Να παραιτηθεί ο Γραμμένος»

Ολυμπιακός: «Να παραιτηθεί ο Γραμμένος»

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Κάλεσμα… στον πρόεδρο της ΕΠΟ να παραιτηθεί από την ηγεσία της Ομοσπονδίας απηύθυνε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Πάρκο Γουδί, αναφορικά με τις εκμυστηρεύσεις για την άσκηση πιέσεων για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε αποκαλύψει πως ο Βαγγέλης Γραμμένος έκανε λόγο για πιέσεις προκειμένου να μην λάβει χώρα ο τελικός του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγο αργότερα, ακολούθησε η ανακοίνωση - απάντηση της ΕΠΟ για τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις.

Μάλιστα, η τελευταία αποτέλεσε… αφορμή για την ΠΑΕ Ολυμπιακός να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί από την προεδρία της Ομοσπονδίας, μια και οι εκμυστηρεύσεις του έχουν γίνει σε πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδας, με αποτέλεσμα η απόδειξη να είναι εύκολη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr