ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ατάκες του Κοτσόλη για Γκαλίνοβιτς, Βλαχοδήμο και... Διούδη

Οι ατάκες του Κοτσόλη για Γκαλίνοβιτς, Βλαχοδήμο και... Διούδη

Ο Στέφανος Κοτσόλης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μετακόμιση του Μάριο Γκαλίνοβιτς στον ΠΑΟΚ αλλά και την παρουσία του Σωκράτη Διούδη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Γκαλίνοβιτς: «Συνεργαστήκαμε στον Παναθηναϊκό, τον είχα προπονητή, ξεκίνησε από τις ακαδημίες. Είναι εκπληκτικό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας, ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής. Έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο ξέρει να βοηθήσει την ψυχολογία των τερματοφυλάκων. Λόγω σωματοδομής, ο Μάριο έχει τη δυνατότητα να εκτελεί τις ασκήσεις ως κανονικός ποδοσφαιριστής. Το μοντέλο προπόνησης αλλάζει, γίνεται πιο ρεαλιστική. Παίζει ρόλο και η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, να έχει σχέση σε πολλά κομμάτια της προπόνησης».

Πώς ήταν ως προπονητής ο Γκαλίνοβιτς: «Στο ποδόσφαιρο έχει μπει πλέον και η επιστήμη. Πρέπει να κάνεις όση προπόνηση χρειάζεται, ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Θα ασχοληθεί με όσους διεκδικούν την θέση και μετά με τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες τους.Έχει εντρυφήσει στις μικρές ηλικίες λόγω της παρουσίας του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr