ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκπληξη του Παναθηναϊκού! Πάει να πάρει τον Παναγιώτη Κονέ!

Έκπληξη του Παναθηναϊκού! Πάει να πάρει τον Παναγιώτη Κονέ!

Ο Παναγιώτης Κονέ που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχει μιλήσει με τον Παναθηναϊκό που τον έχει στα… υπόψη για τη θέση του κεντρικού χαφ. Το ξεχωριστό… πράσινο μήνυμα του αδερφού του για τα γενέθλιά του!

Μία απ’ τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports.gr, οι «πράσινοι» έχουν κάνει επαφή με τον Παναγιώτη Κονέ! Ο Έλληνας άσος που σήμερα (26/7) γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του, έμεινε ελεύθερος απ’ την Γουέστερν Γιουνάιτεντ της Αυστραλίας. Κάπου εκεί οι «πράσινοι» είδαν την ευκαιρία να προχωρήσουν και μίλησαν μαζί του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον έχουν ξεχωρίσει για αρκετούς λόγους. Ο βασικότερος όλων είναι η αξία του φυσικά, καθώς είναι γνωστή από την εποχή που έπαιζε στην Ελλάδα αλλά και από την περίοδο που πέρασε εκτός συνόρων (κυρίως στην Ιταλία) με ιδιαίτερη επιτυχία. Συν τοις άλλοις είναι ένα κλασικό 8άρι με δημιουργικές ικανότητες, παίκτης με καλό σουτ. Ταυτόχρονα θα ενισχύσει το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, φέρνοντας μαζί και την εμπειρία του αν φυσικά γίνει αυτή η μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr