ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Το κορυφαίο deal με Μπάρκα, «χρυσή» ευκαιρία για τη συνέχεια!

ΑΕΚ: Το κορυφαίο deal με Μπάρκα, «χρυσή» ευκαιρία για τη συνέχεια!

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την κορυφαία πώληση της ιστορίας της κι αποκτά μια «χρυσή» ευκαιρία με τα λεφτά που θα αποκομίσει να «χτίσει» ένα δυνατό ρόστερ.

Ο Βασίλης Μπάρκας οδεύει προς τη Σέλτικ, με τους «κιτρινόμαυρους» να κλείνουν ένα εξαιρετικό deal, αποδεικνύοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε ένα κομμάτι που αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Μετά την επιστροφή της στη Super League, η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει δύο εξαιρετικές πωλήσεις (βλ. Βράνιες σε Άντερλεχτ και Μπάρκα σε Σέλτικ), δείχνοντας ότι έχει μπει στο σωστό δρόμο όσον αφορά στην πώληση ποδοσφαιριστών. Ένα κομβικό κομμάτι για κάθε μεγάλη ομάδα.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν τη μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας τους, καθώς θα πάρουν δεδομένα 5 εκ. ευρώ, συν κάποια εφικτά μπόνους που μπορούν να φτάσουν το ποσό στα 6.1 εκ. Η συγκεκριμένη παραχώρηση ξεπέρασε εκείνη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Τζένοα, η οποία είχε δώσει 3,8 εκ. ευρώ στην «Ένωση» το 2008. Όσον αφορά στην πώληση Βράνιες, οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν στα ταμεία τους 3.2 εκ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr