ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η υποχώρηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται!

Η υποχώρηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται!

Η πρόκριση της Βασιλείας και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακός, φέρνει την Ελβετία μόλις στους 100 βαθμούς πίσω απ’ την Ελλάδα. Ορατός ο κίνδυνος για να χαθεί μία ακόμη θέση!

Ο εφιάλτης για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζεται! Η υποχώρηση στο UEFA ranking δεν έχει σταματημό και πλέον μετά τα αποτελέσματα και τις προκρίσεις στο Europa League, ο φόβος για απώλεια ακόμη μιας θέσης, είναι μεγάλος!

Με τα τωρινά δεδομένα, στην καλύτερη περίπτωση η Ελλάδα θα μείνει στη 17η θέση. Κάτι που θα σημαίνει πως απ’ τη σεζόν 2021-22 θα έχουμε τέσσερις εκπροσώπους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Πρωταθλητής θα συμμετέχει απ’ τον β’ προκριματικό του Champions League και ξεκάθαρα θα είναι απίστευτα δύσκολο το έργο του. Οι άλλοι τρεις (από 2η έως 4η θέση) θα παίζουν στο Europa Conference League (δεν υπάρχει θέση στο Europa League) ξεκινώντας επίσης απ’ τον β’ προκριματικό.

Ο μεγάλος κίνδυνος, όμως, είναι να υποχωρήσει η χώρα μας στην 18η θέση. Πλέον μόνο απίθανο δεν είναι. Εκπρόσωπός μας μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού δεν υπάρχει, ενώ η Ελβετία που είναι τώρα στην 18η θέση, έχει την Βασιλεία. Η οποία προκρίθηκε με δεύτερη νίκη στους «8» και εκεί θα αντιμετωπίσει την Σαχτάρ Νότνετσκ. Όλα αυτά με την Ελβετία να είναι μόλις στο -100 από την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr