ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καζάνι που βράζει» ο ΟΦΗ - Έξαλλος ο Μπούσης, φεύγει από το Ηράκλειο!

«Καζάνι που βράζει» ο ΟΦΗ - Έξαλλος ο Μπούσης, φεύγει από το Ηράκλειο!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, «έβραζε» με την κακοπροαίρετη κριτική για το νέο σήμα της ομάδας και συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ το μεσημέρι του Σαββάτου (08/08) ενώ αποχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο… κακός χαμός έχει γίνει μετά την αλλαγή σήματος στον ΟΦΗ. Παρότι οι Κρητικοί μπήκαν σε μια νέα εποχή και έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου υπό την παρούσα διοίκηση και τα στελέχη που «τρέχουν» το ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις – σε πολλές περιπτώσεις ακραίες και «τραβηγμένες» - μετά την αλλαγή του σήματος της ομάδας του Ηρακλείου. Μάλιστα υπήρξαν και ανακοινώσεις από οπαδούς αλλά και παλαίμαχους για το θέμα αυτό, το οποίο ωστόσο έχει ενοχλήσει πολύ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν… έξαλλος με όλα όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα και μάλιστα ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού που είχε στο Ηράκλειο το Σάββατο (08/08), καθώς συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Μπούσης είναι τόσο εκνευρισμένος που αποφάσισε να αναχωρήσει εσπευσμένα από το Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας (10/08).

Αν αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στην ΠΑΕ ΟΦΗ από εδώ και πέρα, ακόμα δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων