ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Ολυμπιακός επενδύει παρά την τοξικότητα στην Ελλάδα»

«Ο Ολυμπιακός επενδύει παρά την τοξικότητα στην Ελλάδα»

Μήνυμα με σαφείς αποδέκτες και επιθετικές αναφορές στους αντιπάλους του Ολυμπιακού από τον διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Νίκο Γαβαλά.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε μια αποτίμηση της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και της πορείας των Πειραιωτών στην Ευρώπη, όπου οι σύλλογοι της χώρας θα έχουν δύσκολο έργο μετά την πτώση στη 18η θέση του ranking της UEFA. Επί της ουσίας, όμως, η τοποθέτηση του στελέχους των Πειραιωτών περιέχει και «επίθεση» προς τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ αλλά και γενικότερα προς όσες ΠΑΕ έθεσαν βέτο για κεντρική διαχείριση και απείλησαν με μπλοκάρισμα στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Γαβαλάς παρά το τοξικό περιβάλλον που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει και να κάνει άλματα προόδου στην Ευρώπη. Όπως ανέφερε παρά την τοξικότητα ο Ολυμπιακός δουλεύει σε ένα υγιές περιβάλλον με μοναδικό στόχο να κυριαρχήσει εντός των γηπέδων, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο και έξω από αυτά…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων