ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πόλεμος» στον ΟΦΗ για την αλλαγή σήματος - Κόντρες και νέες ανακοινώσεις!

«Πόλεμος» στον ΟΦΗ για την αλλαγή σήματος - Κόντρες και νέες ανακοινώσεις!

Συνεχίζει η κόντρα για την αλλαγή σήματος του ΟΦΗ με τους οργανωμένους να βγάζουν νέα ανακοίνωση στην οποία στηρίζουν τον Μπούση αλλά διαφωνούν με το νέο έμβλημα, ενώ ο Ερασιτέχνης επίσημα ενημέρωσε πως θα χρησιμοποιεί τον παραδοσιακό θυρεό των Κρητικών.

Διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με την αλλαγή του σήματος του ΟΦΗ. Τέτοιες που ο Μιχάλης Μπούσης εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος και συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ το Σάββατο (08/08), ενώ έγινε γνωστό πως θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο νωρίτερα από ότι είχε προγραμματίσει. Μάλιστα στην Κρήτη έχουν «φουντώσει» οι φήμες για το μέλλον της ΠΑΕ και για πιθανή οριστική αποχώρηση του ιδιοκτήτη, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από καμία πλευρά.

Το θέμα, όπως είχαμε αναφέρει, έχει και συνέχεια αφού λίγη ώρα αργότερα μετά το ΔΣ της ΠΑΕ το Σάββατο (08/08), προέκυψε νέα ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ. Σε αυτή τα πιο ισχυρά κλαμπ των Κρητικών ξεκαθαρίζουν πως στηρίζουν τη διοίκηση Μπούση, διαφωνούν όμως με την αλλαγή σήματος, ενώ επιτέθηκαν σε παλιούς παράγοντες που εξέφρασαν διαφωνίες και έκαναν κάλεσμα σε συνάντηση στη Θύρα 1 το απόγευμα της Τετάρτης (12/08, 18:00) για να πάρουν αποφάσεις για τις κινήσεις τους!

Την ίδια ώρα, υπήρξε ανακοίνωση και από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Σε αυτή αναφέρεται πως έγινε συνάντηση του προέδρου, Γιάννη Δανδάλη, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλη Μπούση, όπου του εκφράστηκε η ξεκάθαρη διαφωνία της αλλαγής εμβλήματος της ομάδας του Ηρακλείου. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε πως θα διατηρήσει σε όλα τα τμήματα και εκδηλώσεις του το παλιό, παραδοσιακό, σήμα της ομάδας για να συνεχίσει αυτό να υφίσταται…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων