ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αποσύρεται ο Ερυθρός Αστέρας απ’ την περίπτωση Μακέντα»!

«Αποσύρεται ο Ερυθρός Αστέρας απ’ την περίπτωση Μακέντα»!

Οι Σέρβοι… θυμήθηκαν τα προβλήματα που έχει ο Ερυθρός Αστέρας με τους πολλούς ξένους και όσους δεν έχουν αποχωρήσει ακόμη, με αποτέλεσμα να κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Φεντερίκο Μακέντα-Η «εμπλοκή του Ματέο Γκαρσία στο όλο θέμα!

Και ξαφνικά… ο Ερυθρός Αστέρας κάνει πίσω! Οι Σέρβοι διέρρευσαν στα ΜΜΕ της χώρας πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο με τον Φεντερίκο Μακέντα για μια σειρά από λόγους. Οι οποίοι μάλιστα «αγγίζουν» και τον Άρη, καθώς γίνονται αναφορές και για τον Ματέο Γκαρσία! Σε κάθε περίπτωση δημοσιεύματα που αφορούν την ομάδα του Βελιγραδίου, ξεκαθαρίζουν πως πλέον δεν υπάρχει ζήτημα απόκτησης του Ιταλού επιθετικού απ’ τον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί αν όντως ισχύουν αυτές οι πληροφορίες, ή αν είναι απλά μια κίνηση τακτικής των Σέρβων. Των οποίων ο προπονητής μόλις δύο μέρες πριν τόνιζε πως θέλει τον Μακέντα!

Η ιστοσελίδα «mozzartsport» μετέφερε τις αιτιάσεις των ανθρώπων του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με τις οποίες οδηγήθηκαν στο να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον Μακέντα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν ήδη τέσσερις επιθετικοί συν δύο ακόμη (ένας απ’ αυτούς ο Μπεν) που μπορούν να αγωνιστούν ως φορ. Απ’ την άλλη, στο ρόστερ τους έχουν 6 ξένους με τη Σέρβικη λίγκα να επιτρέπει τη χρησιμοποίηση τεσσάρων. Τέλος, σε οικονομικό επίπεδο γίνεται λόγος για απουσία καλών προτάσεων (κάτι που εμμέσως αφορά και τον Άρη) για πώληση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται όπως ο Ματέο Γκαρσία!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων