ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το όχι του Μακέντα στα εκατομμύρια από Κατάρ και η ανατροπή της Πέμπτης!

Παναθηναϊκός: Το όχι του Μακέντα στα εκατομμύρια από Κατάρ και η ανατροπή της Πέμπτης!

Ο Φεντερίκο Μακέντα συμφώνησε και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, αλλά πρώτα χρειάστηκε να αρνηθεί δελεαστική πρόταση από ομάδα του Κατάρ, όταν είδε την Πέμπτη τον Παναθηναϊκό να του δείχνει ότι τον θέλει.

Η συμφωνία με τον Μακέντα και η ανανέωση του συμβολαίου του , όπως σας αποκάλυψε το onsports.gr αποτελεί επί της ουσίας μία ακόμα μεταγραφή (ακολουθεί και αυτή του Σένκεφελντ) και κρατάει στην ομάδα έναν παίκτη, που είναι πολύ σημαντικός για την επίθεση, αλλά και επηρεάζει τα αποδυτήρια , αφού είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του.

Για να ανανεώσει ο Μακέντα το θέμα πέρασε από πολλά στάδια. Το κυριότερο είναι, ότι ο Ιταλός φορ στον αρχικό σχεδιασμό για φέτος δεν ήταν εντός , αφού δεν υπήρχε διάθεση από πλευράς Παναθηναϊκού να του κάνει πρόταση ανανέωσης. Αυτή ήταν η επιθυμία του Ρόκα, που ψαχνόταν να βρει πρόταση στον παίκτη, για να μην τον χάσει η ομάδα ελεύθερο, αλλά και για να βάλει στο ταμείο ένα ποσό περί το 1 εκ. ευρώ.

Ο Μακέντα από την δική του πλευρά δεν ήθελε να φύγει και το απέδειξε , όταν ήρθε η ώρα της πρότασης του Παναθηναϊκού. Όλα έγιναν ξαφνικά. Η απόδοση του Μακέντα στα φιλικά και το γκολ, που πέτυχε με τον ΟΦΗ οδήγησε τον Γιάννη Αλαφούζο να το πάρει πάνω του το θέμα και να ζητήσει από τον Ρόκα να του καταθέσει πρόταση ανανέωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων