ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA: Προκριματικά… φωτιά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

UEFA: Προκριματικά… φωτιά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η κλήρωση με Κύπριους και Ελβετούς, αλλά και η πιθανότητα «μάχης» με Κροάτες-Σέρβους, καθιστά αναγκαίες τις προκρίσεις των Ελληνικών συλλόγων για να αναρριχηθεί η χώρα μας στο UEFA ranking!

Οι κληρώσεις των προκριματικών σε Europa League κυρίως αλλά ίσως και σε Champions League, έβγαλαν… λαβράκι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Το οποίο είτε θα μας «χορτάσει» είτε θα μας «κάτσει στο λαιμό»! Βλέπετε οι χώρες προέλευσης των αντιπάλων των ομάδων μας, είναι ακριβώς αυτές με τις οποίες δίνουμε «μάχη» για να ανέβουμε και πάλι στη βαθμολογία της UEFA!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, η Κύπρος με 25.250 βαθμούς είναι στη 14η θέση. Ακολουθεί η Δανία με 24.500, η Σερβία με 22.750.Στην 17η θέση είναι η Ελβετία με 21.860 και μία θέση πιο κάτω η Ελλάδα με 21.200. 19η η Κροατία με 20.675 και τέλος 20η η Τσεχία με 20.100.

Αυτόματα λοιπόν, οι δεδομένες κόντρες του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο για τον β’ προκριματικό του Europa League και της ΑΕΚ με την Ελβετική Σεντ Γκάλεν για τον γ’ προκριματικό της ίδιας διοργάνωσης, έχουν χαρακτήρα ντέρμπι για το σύνολο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων