ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η εκτός έδρας εμφάνιση! (Photos)

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η εκτός έδρας εμφάνιση! (Photos)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω μιας εντυπωσιακής διαδρομής στο κέντρο της Αθήνας παρουσίασε την ιβουάρ φανέλα της που θα είναι η δεύτερη για τη νέα σεζόν!

Την εκτός έδρας εμφάνιση της νέας σεζόν, παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται για μια φανέλα ιβουάρ (ουσιαστικά το χρώμα του ελεφαντοστού, λευκό με λίγα λόγια) που τονίζεται από λεπτές πράσινες κάθετες ρίγες. Υπάρχει πράσινη λεπτομέρεια στο γιακά, ενώ το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς είναι το κλασικό, μεγαλύτερο από την περασμένη σεζόν και καταπράσινο.

Πέρα απ’ την ίδια την φανέλα που είναι εντυπωσιακή, ακόμη πιο εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος που διάλεξε ο Παναθηναϊκός για να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση, αλλά και τις άλλες δύο που θα τις δει ο κόσμος τις επόμενες ημέρες (την πρώτη και την τρίτη).

Το concept της παρουσίασης λοιπόν, αφορά μια βόλτα σε χαρακτηριστικά και ιστορικά σημεία του κέντρου της Αθήνας. Της πόλης που έχει για ομάδα της τον Παναθηναϊκό. Στην ιβουάρ φανέλα, η αρχή έγινε από την Πλατεία Συντάγματος, ενώ υπάρχει επίσης… επίσκεψη στο Ναό του Ολυμπίου Διός και το Ζάππειο.

Δείτε τη δεύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων