ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με βεγγαλικά και φασαρία έκαναν... δύσκολη της ζωής της Εθνικής στο Κόσοβο

Με βεγγαλικά και φασαρία έκαναν... δύσκολη της ζωής της Εθνικής στο Κόσοβο

Οι Κοσοβάροι προσπάθησαν να προκαλέσουν προβλήματα με κάθε τρόπο στην ελληνική αποστολή πριν από τον αγώνα των δυο εθνικών ομάδων για το Nations League.

Το παιχνίδι στην Πρίστινα ήταν ένα από αυτά που έχουν ιδιαιτερότητες όταν μιλάμε για αγώνες εθνικών ομάδων. Οι πολιτικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ κρατών επηρεάζουν αρκετές φορές αυτά τα παιχνίδια και δεν είναι η πρώτη φορά που μια ελληνική εθνική ομάδα έχει αντιμετωπίσει προβλήματα, ειδικότερα σε ταξίδια κοντινά στα Βαλκάνια όπου το κλίμα πάντα είναι πιο τεταμένο.

Ένα τέτοιο κλίμα θα συναντούσε δεδομένα η Εθνική Ελλάδας αν ο αγώνας για το Nations League δεν γινόταν στην εποχή του κορονοϊού και υπήρχε κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου. Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι από αυτή την άποψη τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα, δεν ίσχυσε το ίδιο και κατά τη διάρκεια της παραμονής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ξενοδοχείο στην Πρίστινα.

Το βράδυ του Σαββάτου, μια ημέρα πριν τον αγώνα, έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της «γαλανόλευκης» εμφανίστηκε μια ομάδα ατόμων που έκανε τη… νύχτα-μέρα με τα βεγγαλικά που άναψαν. Η πρώτη φορά ήταν στις 2 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν οι πάντες, ενώ η δεύτερη φορά ήταν γύρω στις 4:00, με την αστυνομία να επεμβαίνει γρήγορα και να βάζει τέλος στο θέμα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την ώρα του αγώνα, με μια ομάδα Κοσοβάρων να ανεβαίνει στην οροφή ξενοδοχείου που ήταν δίπλα στο γήπεδο και να κάνει κερκίδα, ανάβοντας βεγγαλικά και καπνογόνα…

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ρoή Ειδήσεων