ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος γύρισε στα γήπεδα - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο

Ο κόσμος γύρισε στα γήπεδα - Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο

Ο πρώτος αγώνας για διοργάνωση της UEFA που θα διεξαχθεί με κόσμο στην εποχή της πανδημίας, είναι ο τελικός του Super Cup στη Βουδαπέστη…

Το ποδόσφαιρο γύρισε στη δράση τον Μάιο μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά για να κάνει κι αυτός τη δική του επιστροφή στα γήπεδα. Σε αρκετές χώρες οι κερκίδες έχουν ανοίξει για τους φιλάθλους, με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και προστασίας κατά του κορονοϊού βέβαια, όμως, σε ευρωπαϊκούς αγώνες δεν είχε συμβεί αυτό ως το βράδυ της Πέμπτης (24/09).

Στη Βουδαπέστη, στον τελικό του Super Cup της UEFA ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη, ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο. Το 30% της χωρητικότητας του «Puskas Arena» μπορούσε να καλυφθεί από φιλάθλους, αρκεί αυτοί να είχαν τηρήσει όλα τα μέτρα, να μείνουν σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον και φυσικά να θερμομετρηθούν και να μην έχουν υψηλή θερμοκρασία!

Η χαρά των φίλων της Μπάγερν και της Σεβίλλης, αλλά και όσων Ούγγρων βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να έχουν εισιτήριο για τον τελικό… δεν περιγράφεται με λέξεις!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο στο Onsports.gr