ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Πρεμιέρα με ματσάρα, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα! - Οι ώρες και τα κανάλια

Champions League: Πρεμιέρα με ματσάρα, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα! - Οι ώρες και τα κανάλια

Με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και «μεγάλα» ονόματα κάνει πρεμιέρα η φάση των ομίλων του Champions League την Τρίτη (20/10).

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη την Τετάρτη (21/10), όταν θα υποδεχθεί τη Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα του Champions League.

Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport2HD.

Πρεμιέρα θα κάνουν αλλά δύο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ο λόγος για τη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, που βρίσκονται μάλιστα και στον ίδιο όμιλο.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας δοκιμάζονται στο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό, με τον αγώνα να ξεκινά στις 19:55, έχοντας τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport5HD. Όσον αφορά στην Μπάρτσα, έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται τη Φερεντσβάρος στις 22:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport4HD.

Από εκεί και πέρα, η κάτοχος του Europa League, Σεβίλη παίζει με την Τσέλσι, ενώ η Λάτσιο φιλοξενεί την Μπορούσια Ντόρτμπουντ. Αμφότερα ξεκινούν στις 22:00 και θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport3HD και CosmoteSport7HD, αντίστοιχα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr