ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Στη μάχη ο Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Μαρσέιγ – Η ώρα και το κανάλι

Champions League: Στη μάχη ο Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Μαρσέιγ – Η ώρα και το κανάλι

Η ώρα του Ολυμπιακού έφτασε! Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο του Champions League, εκεί που βρίσκονται επίσης η Μάντσεστερ Σίτι κι η Πόρτο. Μετά την ανάκληση της απόφασης για μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα, η αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.

Όσα δήλωσαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι Πέδρο Μαρτίνς και Ουσεϊνού Μπα...

Το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport2HD. Όσο για το άλλο ματς του γκρουπ, Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτο, θα ξεκινήσει την ίδια ώρα και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport3HD.

Ιδιαίτερο ματς για τον Βαλμπουενά

Η αναμέτρηση έχει ξεχωριστή σημασία για τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος πέρασε οκτώ σεζόν στη Μασσαλία. Συγκεκριμένα, έπαιξε από το 2006 ως το 2014 στη Μαρσέιγ και μετά την κλήρωση των ομίλων είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι «Η Μαρσέιγ κι εγώ, θα είμαστε συνδεδεμένοι για μια ζωή». Βέβαια, η απόφαση του να γυρίσει στη Γαλλία το 2015 για λογαριασμό της Λιόν δεν είχε αρέσει καθόλου στους φίλους της OM.

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού...

Ξεχωρίζει το Μπάγερν-Ατλέτικο

Όσον αφορά στα άλλα ματς ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία η μονομαχία της κατόχου του τίτλου, Μπάγερν Μονάχου με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Βαυαροί ξεκινούν την υπεράσπιση του τίτλου κόντρα στην ισπανική ομάδα που με τον Λουίς Σουάρες στη σύνθεση της ευελπιστεί ότι θα φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Το ματς ξεκινά στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSports4HD.

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα του πάντα αξιόμαχου Άγιαξ. Η σέντρα στο Άμστερνταμ θα γίνει στις 22:00 κι θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport7HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Ο κόσμος γύρισε στα γήπεδα για την πρεμιέρα (vid)