ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο (vids+pics)

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Χωρίς γκολ το πρώτο ημίχρονο (vids+pics)
Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Φάληρο
InTime

Ολυμπιακός – Μαρσέιγ: Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το 0-0 να παραμένει στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του Champions League.

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τη Μαρσέιγ.

Οι Πειραιώτες πήγαν με τη «δοκιμασμένη» συνταγή των ευρωπαϊκών αγώνων επί των ημερών του Πέδρο Μαρτίνς και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» την ομάδα της Μασσαλίας με τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να είναι οι αιχμές του δόρατος.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Αντρές Βίλας Μπόας έπαιξε αρκετά συντηρητικά και είχε μόνο μια καλή στιγμή σε όλο το πρώτο μέρος.

Την πρώτη απειλή προς την αντίπαλη εστία, πάντως, την είχε ο Ολυμπιακός στο 10’ του αγώνα με τον Εμβιλά να μην βρίσκει στόχο μετά τη σέντρα του Μασούρα.

Η απάντηση της Μαρσέιγ ήρθε από την προσπάθεια του Τοβέν, που έχασε και τη σπουδαιότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο στο Φάληρο…

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την ευκαιρία να απειλήσει τη Μαρσέιγ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όμως, δεν πλάσαρε σωστά και έτσι το 0-0 παρέμεινε μετά τα πρώτα 45’ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστελόριζο: Πλησιάζει ξανά το Oruc Reis – Το… περιμένουν ελληνικές φρεγάτες και ΟΥΚάδες