ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράγκα – ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Europa League

Μπράγκα – ΑΕΚ: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Europa League
Ξεκινάνε οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ στο Europa League
InTime

Europa League: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη φάση των ομίλων, με ματς στην Πορτογαλία απέναντι στη Μπράγκα που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για τη συνέχεια των «κιτρινόμαυρων» στη διοργάνωση.

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της συνέχεια στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η κλήρωση για την Ένωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και… ευνοϊκή από τη στιγμή που υπάρχει στο γκρουπ η πολύ ισχυρή Λέστερ, η υπολογίσιμη Μπράγκα και η σχετικά άγνωστη Ζόρια Λουχάνσκ.

Η πρεμιέρα του «δικεφάλου» στη διοργάνωση, θα γίνει στην Πορτογαλία. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μπράγκα εκτός έδρας σε μια αναμέτρηση όπου μπορεί να κριθούν πολλά αρκετά νωρίς, για την τύχη του ομίλου.

Η λογική λέει πως η ΑΕΚ και οι Πορτογάλοι θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση πίσω από τη Λέστερ, και ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα για τη συνέχεια.

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έχει καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα και στο σχήμα που θα παρατάξει και πληροφορίες αναφέρουν πως σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Η αναμέτρηση Μπράγκα – ΑΕΚ αναμένεται να αρχίσει στις 22:00 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Cosmote Sport 2 HD.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ενισχύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις: Πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών το 2021