ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: Η σημαία στον ιστό της (pics)

ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: Η σημαία στον ιστό της (pics)
Το χαμόγελο του Βιεϊρίνια τα λέει όλα για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ
InTime

ΠΑΟΚ: Σε λιγότερο από ένα τέταρτο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε υπογράψει την παραμονή του στον «δικέφαλο του Βορρά» σε μια εξέλιξη που έφερε χαμόγελα σε όλες τις πλευρές.

Όταν στο φινάλε της περσινής σεζόν γινόταν γνωστό πως ο ΠΑΟΚ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αρκετοί παραξενεύτηκαν.

Ο Πορτογάλος, που έχει γίνει… Θεσσαλονικιός πια κι όχι μόνο επειδή έχει δημιουργήσει οικογένεια με τη σύζυγό του Βάσω και την κόρη τους αλλά γιατί έχει «δεθεί» όσο λίγοι με τον ΠΑΟΚ, με ένα συγκινητικό μήνυμα είχε γράψει τον επίλογο.

Μόνο που, όπως αποδείχθηκε, είχε βιαστεί. Από το βράδυ της Τετάρτης (21/10) είχε γίνει γνωστό πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Ιβάν Σαββίδης μίλησαν ξανά, τα βρήκαν σε όλα και ο εμβληματικός αρχηγός του «δικεφάλου του Βορρά» θα παρέμενε εν τέλει στην ομάδα.

Η παραμονή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ «σφραγίστηκε» το απόγευμα της Πέμπτης (22/10). Δεν χρειάστηκε παρά μόνο ένα τέταρτο έτσι ώστε ο Πορτογάλος να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να βγει στη συνέχεια περιχαρής έξω από αυτά. Το ίδιο περιχαρής, όσο κι ο κόσμος του «δικεφάλου του Βορρά» που ήθελε πολύ αυτή την εξέλιξη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Καμπανάρος: «Είχε την αίσθηση του χρέους» - Συγκλονίζουν οι συγγενείς του