ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόρτο – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Champions League

Πόρτο – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Champions League
Συνέχεια στα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο Champions League θέλει ο Ολυμπιακός
InTime

Πόρτο – Ολυμπιακός: Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μαρσέιγ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα με το δεξί στους ομίλους του Champions League την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας 1-0 της Μαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χάρη στο «χρυσό» γκολ του Αχμέντ Χασάν.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεδομένα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει βαθμούς που θα τη διατηρήσουν στο κόλπο ακόμα και για την πρόκριση στη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ενώ παράλληλα θα της δώσουν τεράστιο προβάδισμα για την 3η θέση και την ευρωπαϊκή συνέχεια μέσω Europa League.

Το έργο της ομάδας του Πειραιά, βέβαια, μόνο εύκολο δεν είναι καθώς το βράδυ της Τρίτης (27/10) στο «Ντραγκάο» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πόρτο. Οι «δράκοι» στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους φέτος για το Champions League θα επιζητήσουν την αντίδραση για την ήττα τους στην πρεμιέρα από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ολυμπιακό δεδομένα να έχει δύσκολη αποστολή.

Η σέντρα του μεγάλου αγώνα Πόρτο – Ολυμπιακός, είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 22:00 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Cosmote Sport 2 HD.

Στο παρελθόν ο Ολυμπιακός με την Πόρτο έχουν αναμετρηθεί έξι φορές. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 2 νίκες, ενώ 3 παιχνίδια ήταν νικηφόρα για τους «δράκους» και ένα τελείωσε ισόπαλο. Σε ό,τι αφορά τις αναμετρήσεις στην Πορτογαλία, η Πόρτο σε τρία παιχνίδια μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι δυο τους έχουν να αναμετρηθούν στο Champions League από τις 3 Νοεμβρίου 1999, όταν ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 με γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στου ΟΑΚΑ. Τελευταίο ματς στο Οπόρτο, ήταν αυτό στις 21 Σεπτεμβρίου 1999 όταν η Πόρτο επικράτησε 2-0 με τα γκολ των Εσκερδίνια και Ζαρντέλ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Champions League

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Champions League είναι «γεμάτο», καθώς διεξάγονται αναμετρήσεις για τους πρώτους τέσσερις ομίλους. Η αυλαία θα ανοίξει από τις 19:55 με αναμετρήσεις για τον Α’ και Β’ όμιλο ενώ θα συνεχιστεί στις 22:00 με τον αγώνα του Ολυμπιακού και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις των άλλων γκρουπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου Α’ όμιλος

19:55 Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ Β’ όμιλος

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ Α’ όμιλος

22:00 Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης Β’ όμιλος

22:00 Πόρτο – Ολυμπιακός Γ’ όμιλος

22:00 Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι Γ’ όμιλος

22:00 Αταλάντα – Άγιαξ Δ’ όμιλος

22:00 Λίβερπουλ – Μίντιλαντ Δ’ όμιλος

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ερντογάν σε παραλήρημα: Ο «πόλεμος» με Μακρόν και ΗΠΑ ξυπνά τους τζιχαντιστές